تبلیغات
برگ - بریانی اصفهان
 
برگ
چرا همیشه افتادن سرنوشت برگ است؟
درباره وبلاگ


لیسانس کامپیوتر
1366/12/26
lido_0o0o@ymail.com

مدیر وبلاگ : saba aram
نویسندگان
سه شنبه 26 فروردین 1393 :: نویسنده : saba aram
بریانی اصفهان
مواد لازم
گوشت 400 گرم
 جگر سفید 100 گرم
 نمک ، زیره و زردچوبه به مقدار لازم
 گردو و زعفران به مقدار لازم
 ریحان ، نارنج و پیاز به مقدار لازم برای تزیین
 نان محلی یا لواش به تعداد لازم
 دارچین به مقدار لازم

چگونگی تهیه
ابتدا گوشت را تکه تکه می کنیم و با پیاز ، نمک و زردچوبه به آرامی به صورت نیم پز می پزیم . سپس گوشت را از آب بیرون می آوریم و دوباره آن را چرخ می کنیم ، آب گوشت را به اندازه نیم لیوان نگه می داریم ، به مقدار دلخواه دارچین و زعفران آب شده به گوشت اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب آن را هم می زنیم تا گوشت قدری گرم و تمام مواد جذب یکدیگر شود . ته یک کفگیر روحی بزرگ ، که معروف به قالب بریانی است را کمی پودر دارچین می پاشیم یک قاشق از روغن که روی آب گوشت موجود است درون آن کفگیر می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا قالب و آب گوشت داغ شوند . آنگاه مقداری از مایه بریانی را روی آن پهن می کنیم ( به قطر یک همبرگر بزرگ ) . کفگیر را روی حرارت اجاق گاز که شعله داشته باشد می گیر یم تا گوشت برای یک دقیقه سرخ شود یک قاشق از آب گوشت داغ را وسط نان محلی یا لواش می پاشیم و بریانی را روی آن برمی گردانیم و مقداری زعفران روی گوشت سرخ شده می پاشیم . جگر سفید را می پزیم و بعد آن را چرخ یا ریز خرد می کنیم و در کنار بریانی قرار می دهیم و با مقداری ریحان ، پیاز و نارنج تزیین می کنیم ( در صورت نداشتن کفگیر می توان از تابه کوچک استفاده کرد ) 




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : بریانی اصفهان-بریانی-اصفهانی،
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :