تبلیغات
برگ - طرز تهیه بستنی طالبی
 
برگ
چرا همیشه افتادن سرنوشت برگ است؟
درباره وبلاگ


لیسانس کامپیوتر
1366/12/26
lido_0o0o@ymail.com

مدیر وبلاگ : saba aram
نویسندگان
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393 :: نویسنده : saba aram
مواد لازم:
 طالبی خردشده                   ۲۰۰ گرم
 شکر                            ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
 تخم مرغ                   ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)
 نمک                             ۴/۱ قاشق چایخوری
 وانیل شکری              ۴/۱ قاشق چایخوری
 ماءالشعیر (بدون طعم) ۱ پیمانه (۱۶۰ میلی لیتر)
خامه شیرین                  ۲ پیمانه (۴۰۰ گرم)
روش تهیه:
طالبی را با نیمی از شکر در مخلوط کن بریزید تا کاملاً پوره شود، سپس در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا حدی که غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً سرد شود. تخم مرغ را با همزن برقی از یک جهت بزنید تا کف کند. بقیة شکر، نمک و وانیل را اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار و حجم آن دو برابر شود. درجه همزن را کم کنید و ماءالشعیر را به تدریج اضافه کرده و زدن را ادامه دهید تا یکدست شود. خامه را نیز در ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس به مواد بالا افزوده و با درجه کم همزن برقی بزنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. بعد مخلوط طالبی کاملاً سرد شده را به مواد بالا بیفزایید و با درجه کم همزن بزنید تا یکدست شود. مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. پس از دو تا سه ساعت بیرون آورده و با همزن برقی بزنید تا نرم شود، مجدداً درون فریزر قرار دهید. این عمل را سه بار (هر دو تا سه ساعت یک بار) انجام دهید. پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.
نکته:
می توان به جای طالبی از میوه های دیگر نیز استفاده کرد.
در صورتی که میوه مورد استفاده تان شیرین است، دو قاشق سوپخوری از مقدار شکر کم کنید. چون اگر مقدار شکر زیاد باشد، عمل انجماد بستنی به خوبی انجام نمی شود.
دقت کنید زمانی که بستنی در فریزر است یخ نزند، بلکه فقط سفت شود و مجدداً آن را زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.
جایگزین:
می توانید برای درست کردن بستنی از دستگـاه بستنی سـاز استفـاده کنید. در این صورت نیازی به هر دو تا سه ساعت یک بار زدن نیست.
پیشنهاد:
می توانید برای سرو بستنی مقداری طالبی خردشده در بستنی خوری ریخته سپس دو تا سه اسکوپ بستنی را روی آن قرار دهید و با برش های طالبی تزئین کنید.




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : طرز تهیه بستنی طالبی-طرز تهیه بستنی-تهیه بستنی طالبی-بستنی طالبی-بستنی- طالبی،
لینک های مرتبط :
دوشنبه 27 شهریور 1396 03:14 ق.ظ
It's remarkable to pay a quick visit this website and reading the views of
all friends on the topic of this post, while I am also eager of getting experience.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :